Kitaplar
Engineering Properties of Foods, TP372.5 .E54 1995
Food Engineering: Integrated Approaches, TP370.6 .F66 2008
Kütüphane koleksiyonunda yayının elektronik versiyonu da mevcuttur. Kampüs dışı
Fundamentals of Food Process Engineering 3rd Ed. (elektronik), Kampüs dışı
Handbook of Food Engineering, Second Edition (elektronik), Kampüs dışı
Heat Transfer in Food Processing, TP370 .H43 2007
Introduction to Food Engineering, TP370 .S56 2014, Mustafa İnan Kütüphanesi
Mathematical Modeling of Food Processing (elektronik), Kampüs dışı
Optimization in Food Engineering, TP370.9 .M382009 Mustafa İnan Kütüphanesi
Koleksiyonda kitabın elektronik versiyonu da mevcuttur.
Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications, 2007 E-Kitap Kampüs Dışı
Ultraviolet Light in Food Technology: Principles and Applications, Mustafa İnan Kütüphanesi TP371.8 .K68 2009
Unit Operations in Food Engineering,TP370 .I23 2003 Mustafa İnan Kütüphanesi