Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

Sinan Canan ile Söyleşi: Kitap Neden Okunur?

Mart 29 @ 14:00 - 15:00

Değerli İstanbul Teknik Üniversiteliler,

60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan söyleşide Prof. Dr. Sinan Canan hocamızı dinleyeceğiz. Kitap Neden Okunur? başlıklı bu söyleşide sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Prof. Dr. Sinan Canankaos teorisi, karmaşıklık, fraktal geometri, doğadaki biçimler gibi genel bilimsel konuların yanı sıra, öğrenmelisan, zihinsel performans, yaratıcılıksanat, inançlar, eğitim, ebeveynlik gibi temel konuların nörobiyoloji açısından açıklamaları üzerine konferans ve eğitim programları düzenlemektedir. Youtube‘da Açık Beyin adını verdiği kanalında videolar yayınlamaktadır.

Etkinliğin Yapılacağı Yer: İTÜ Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu

Detaylar

Tarih: